Kişisel Veriler Politikası

StyleForYou.com.tr Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) Metni

Veri Sorumlusu

StyleForYou.com.tr olarak, müşterilerimizin kişisel verilerinin korunmasına önem veriyoruz. Bu metin, StyleForYou.com.tr web sitesi üzerindeki kişisel verilerin işlenmesi hakkında bilgi sağlar.

Kişisel Verilerin İşlenmesi

StyleForYou.com.tr, müşterilerden topladığı kişisel verileri yalnızca aşağıdaki amaçlarla işler:

Siparişlerin işlenmesi ve teslimatın gerçekleştirilmesi,

Müşteri taleplerine cevap verme ve müşteri hizmetleri sağlama,

Kampanyalar, indirimler ve güncellemeler hakkında bilgilendirme,

Web sitesinin performansını ve kullanıcı deneyimini geliştirme,

Yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi.

Kişisel Verilerin Korunması

StyleForYou.com.tr, topladığı kişisel verileri gizli tutmayı ve güvenliğini sağlamayı taahhüt eder. Kişisel veriler, yetkisiz erişim, kayıp veya hatalı kullanıma karşı korunmak için gerekli önlemler alınır.

Veri Paylaşımı ve Aktarımı

StyleForYou.com.tr, müşterilerin kişisel verilerini 3. şahıslarla paylaşmaz veya satmaz, ancak aşağıdaki durumlarda veri aktarımı yapabilir:

Siparişlerin işlenmesi ve teslimatın gerçekleştirilmesi için iş ortakları ve kargo şirketleriyle,

Yasal düzenlemeler veya yetkili mercilerin talepleri doğrultusunda.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları

StyleForYou.com.tr, kişisel veri sahiplerinin KVKK kapsamında sahip olduğu hakları kabul eder ve bu hakların kullanılmasını destekler. Kişisel veri sahipleri, kişisel verilerinin silinmesi, düzeltilmesi, erişimi, aktarımı ve diğer haklarını kullanmak için StyleForYou.com.tr ile iletişime geçebilir.

Çerezler ve İzleme Teknolojileri

StyleForYou.com.tr web sitesi, çerezler ve izleme teknolojileri kullanabilir. Bu teknolojiler, web sitesinin performansını ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için kullanılır. Çerezleri reddetme veya yönetme seçenekleri hakkında tarayıcınızın ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Değişiklikler

StyleForYou.com.tr, KVKK metninde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Metinde yapılan değişiklikler, web sitesinde yayınlanacak ve geçerlilik kazanacaktır.

İletişim Bilgileri

StyleForYou.com.tr web sitesi ve Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) metni hakkında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bize ulaşın:

Telefon: [Şirket Telefon Numarası]

E-posta: [Şirket E-posta Adresi]


NEDEN styleforyou.com.tr?
ÜCRETSİZ KARGO

100 TL ve üzeri tüm siparişlerinize ücretsiz kargo.

İADE & DEĞİŞİM

15 gün içerisinde iade ve değişim imkanı.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

SSL Sertifikası ve 3D ödeme ile güvenilir alışveriş.

MÜŞTERİ DESTEĞİ

Whatsapp ve telefon desteği ile yardım alabilirsiniz.